Υλικά:
- 3 αβγά
- 110γρ. λάδι
- 180γρ. μέλι
- 125γρ. γιαούρτι
- 60γρ. γάλα
- 225γρ. αλεύρι ΓΟΧ
- 2κ.σ. baking powder
- κανέλα
- σταφίδες
- 2 μήλα
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ βάζουμε τα αβγά , το μέλι και το λάδι και ανακατεύουμε καλά μέχρι να διαλυθεί το μέλι. Προσθέτουμε το γάλα και το γιαούρτι και ανακατεύουμε ξανά. Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε το αλεύρι , το baking powder , τη κανέλα και τις σταφίδες και αφού ανακατέψουμε λίγο τα ρίχνουμε στο άλλο μείγμα και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν. Τρίβουμε τα μήλα σε ένα τρίφτη και τα προσθέτουμε στο μείγμα. Βάζουμε το τελικό μας μείγμα σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά.
Ιδανικό για πρωινό με τον καφέ μας (όσοι πίνουμε) ή με το απογευματινό μας ρόφημα(κακάο, τσάι)