Υλικά:
- 1/2 κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 1 κεσεδάκι 200 γρ στραγγιστό γιαούρτι
- 1/2 φλ τσαγιού ελαιόλαδο
- 2 αυγά
- 400 γρ φέτα
- αλάτι
- πιπέρι
- σουσάμι
Εκτέλεση:
Σε μία λεκάνη προσθέτουμε το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, τα αυγά, την φέτα θρυμματισμένη, το αλάτι και το πιπέρι. Ζυμώνουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας και πλάθουμε την ζύμη μας σε βραχάκια σαν τα κεφτεδάκια.
Αλείφουμε τα τυροπιτάκια μας με το χτυπημένο αυγό, πασπαλίζουμε με σουσάμι και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου, στις αντιστάσεις για 25 περίπου λεπτά
Μπορούμε να τα καταναλώσουμε σαν πρωινό αλλά και σαν σνακ καλή όρεξη!