Ειρήνη Πουρνάρα
![epournara](https://epournara.gr/wp-content/uploads/2023/06/epournara-nutrition-1-1.jpg)
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λάρισα.
Ήθελα γίνω διαιτολόγος από πάντα που λέμε χωρίς να ξέρω τον λόγο(τον ανακάλυψα
αργότερα). Η επιθυμία μου αυτή με οδήγησε στο να σπουδάσω διαιτολόγος στο
τμήμα Επιστήμης Διατροφής και Διαιτολογίας του Χαροκοπείου Πανεπιστήμιου απ’
όπου και αποφοίτησα το 2016.
Η πτυχιακή μου εργασία με θέμα «παράγοντες που επηρεάζουν τους φυσιολογικούς
μηχανισμούς πρόκλησης πείνας και κορεσμού» με βοήθησε να καταλάβω πόσο
έντονο είναι το αίσθημα της πείνας, γιατί είναι δύσκολη συχνά η συντήρηση του
βάρους. Πραγματοποίησα την πρακτική μου άσκηση στο Πανεπιστημιακό
Νοσοκομείο Λάρισας, κατά τη διάρκεια της οποίας εκπαιδεύτηκα σε διάφορα
κλινικά περιστατικά όπως ο διαβήτης, νεφρική ανεπάρκεια, καρδιαγγειακές παθήσεις.
Επίσης πραγματοποίησα πρακτική άσκηση για 1 χρόνο σε διαιτολογικό γραφείο και
εκεί ήταν που πήρα την απόφαση να ανοίξω κι εγώ το δικό μου γραφείο. Στη
συνέχεια έχοντας πάντα μια αγάπη για την αθλητική διατροφή θέλησα να συνεχίσω
τις σπουδές μου και να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου στο κομμάτι αυτό γι αυτό και
ξεκίνησα να φοιτώ στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου
«Διατροφή και Άσκηση».
Από το 2018 διατηρώ το διαιτολογικό μου γραφείο στο κέντρο της Λάρισας και μέχρι
σήμερα έχω καταλάβει τελικά ότι ο λόγος που ήθελα να γίνω διαιτολόγος είναι γιατί
μέσα από το επάγγελμα μου βοηθάω τους ανθρώπους να αναπτύσσουν μια πιο υγιή
σχέση με το φαγητό και να βελτιώνουν την υγεία τους σε πολλούς τομείς.
Η πρώτη συνεδρία διαρκεί ~60’
Οι επόμενες συνεδρίες μας διαρκούν περίπου 45’
Είναι καλό να έχετε μαζί σας έναν πρόσφατο (εντός έτους) βιοχημικό έλεγχο.
Αυτό μπορεί να διαφέρει και το καθορίζουμε μαζί, μπορεί να είναι από 7-14 ημέρες.